Věřte dál ;)

06.07.2013 21:41

Znáte to když v něco věříte, tak to žije a existuje... Vzpomenete si určitě, jak jste věřili jako malý v ježíška, velikonočního zajíčka, zubní vílu, duchy a různé takovéhle pro vás už možná nesmyli, ale někteří si říkají, že bylo dobré věřit v nadpřirozeno. Určitě stále věříte v nadpřirozeno třeba mimozemšťany, duchy, druhý život, lochnesku atd. To s tim věřenim neni celá věta, protože dál ještě pokračuje ...,ale když na to přestanete vřet dočista se to vytratí. Ano to je to hlavní. Když jste přestali věřit v ježíška, tak se vytratil do nicoty a teď kdybyste o tom začli mluvit naveřejnosti všichni by se vám smáli. Jen se teď smějte, když tohle čtete, ale uvědomte si, že to je pravda. Co to má vlastně společnýho s rpg ? Tohle platí i s rpg hrami. přestanou v ně hráči věřit, že se zlepší, že bude lepši návštěvnost atd. Jenže, když v tohle nevěříte a nezkusíte se registrovat, tak se pak rpg vytrácejí. Je vidět, jak mnoho lidí nevydrží zůstat u jednoho rpg, ale ptám se Proč ? Proč nevydržíte u jednoho rpg ? Pokud jste schopní mi odpovědět na tuhle otázku a ještě na otázku Proč nevěřit v nadpřirozené věci a v to co vypadá nemožně, tak máte velkou inteligenci. Někdo si váží rpg na, které se dostane, takže se nakonec ani jiný nevyhledává. Proč věřit u tohohe RPG zlepšení ? Copak jste nikdy nechtěli hrát za hrdinu z anime ? Copak jste se nikdy neptali, co se stane, třeba, když se setká já nevim Kirito a Naruto anebo nějaký vybušný postavy ? Taky jste si neříkali, že by se dva tyhle hodili víc k sobě než s tim kym byli v určitém anime. Tady si můžete dělat, co chcete. Nikomu nezáleží na tom zda jste z tohole anime a nebo z tohohle.

Další věcí je, že hledáme 3. admina a jaksi se nám nedaří ho najít, ale pokud máte zájem zaregistrujte se a zkuste štěstí, třeba jste zrovna tím, koho hledáme.

 

Chcet odpovědět na jeden z dotazů ?

RPG hry

Datum: 09.07.2013 | Vložil: Lulu

Mne sa RPG hry bavia... Je to také super že keď idem spať tak premýšľam čo by robila moja postava atď. To sa mi hlavne páči že sa môžem vžyť do postavy. Preto vyhľadávam RPG hry. Pretože aspoň v tedy môžem zabudnúť na realitu ktorá ma ničí...

Přidat nový příspěvek