Napište vánoční dopis Chise

11.11.2013 11:54

Máte možnost napsat dopis naší Chise . Chisa je vlastně animatrovský ježíšek. Jistě v tomhle světě je to normální, že je to další podivnost, tady je mnoho podivností. Dopis Chise se píše docela jednoduše, jen si vzpomeňte, jak jste psali popřípadně ještě stále píšete ježíškovi. Dáváme vám tu možnost si přát cokoliv, ale záleží pouze na Chise, co vám dokáže splnit a co ne. Třeba si můžete napsat o hru s určitou postavou i tou která už nexistuje (např. Kirito) a nebo se můžete pokusit o co nejbláznivější přání pod vánoční stromek (Chisa se ráda baví vtípky všeho druhu a taky je zvláštně oceňuje.). Můžete mít přání kolik jen chcete, přeci ani u ježíška vám nikdo neomezoval počet přání. Zamyslete se, nad tím, co byste si zde na Animatrixu přáli a Chisa se vám ho pokusí splnit. Mohli bysme k tomu připojit soutěž o největšího snílka a o nejbláznivější přání ;D.

- Chisa

Po případ, že někdo si nepamatuje, jak vypadá vánoční přání :) :

Milá Chiso, přeju si k letošním vánocům .... (vaše přání)....

Informace přímo z horké mysli: Ikuto

Vaše vánoční dopisy (psát sem ;) )

Mé tajné vánoční přání..

Datum: 29.11.2013 | Vložil: Sakýšek

Moje milá vánoční přítelkyně Chriso. Přála bych si k vánocům aby to tu opět žilo a můj sladký Andílek měl konečně wifinu :(

Re: Mé tajné vánoční přání..

Datum: 02.12.2013 | Vložil: Ikuto

Nechci ti nijak kazit přání, ale tohle řikej mí matce :'D jinak wifina půjde nějak v polovině ledna to už je proč se těšit na Leden :)

přeji

Datum: 16.11.2013 | Vložil: Tess

Přeji si at tu někdo konečně je :D

Přidat nový příspěvek